Ga naar inhoud
Terug naar overzicht

"BICKY" VW Kemperink 1967

De lekkerste frieten!
Bereken nu de prijs

We komen  met onze VW Kemperink, omgebouwd als frituurwagen, bij u thuis of op locatie om de lekkerste frietjes te bakken en uw feest compleet te maken.

Huwelijk, verjaardag, communiefeest, bedrijfsfeest, babyborrel, buurtfeest, housewarming… Voor elke gelegenheid vinden we samen met u een formule op maat. Frieten gecombineerd met ons mobiele café… op en top!

U zorgt voor de locatie en wij komen met onze Volkswagens ter plaatse. Bij u thuis, op het bedrijf, aan de feestzaal of midden in het bos… hoe gekker hoe liever!

Wij werken met verse frieten, dat wil zeggen dat we ze eerst voorbakken op lage temperatuur, laten rusten en vervolgens afbakken op hoge temperatuur. Steeds in zuiver vet. Lekkere kwalitatieve frieten gegarandeerd!

Voor onze vleesbereidingen en sauzen gebruiken wij uitsluitend authentieke Kempische of Belgische producten!

Proef zeker eens onze Kempische menu!

Eerlijk heerlijk van bij ons!  

Of vraag achter de stoverij op Kempense wijze met Westmalle Dubbel"... In combinatie met één van onze tapwagens en Westmalle van het vat, culinair puur verwennerij!!!                                                                           


Frietformules:                                     


Uw gasten komen aan ons frietkraam en kiezen gedurende twee á drie uur uit de formule die u vooraf koos. Ons klein frituurtje is zodanig praktisch ingericht dat de wachttijden tot een minimum zullen herleid worden. Op deze manier kunnen we dus ook zeer grote groepen op een relatief korte tijd bedienen.

We rekenen een vaste kost van €250 voor de huur van de frietwagen en het bakpersoneel. *

Verder werken we met  kan u een keuze maken uit onderstaande á volonté-formules vanaf €6,5 per persoon.

 


Formule 1 (duur 2u)**       €6,50 p/p
Frieten met saus en snacks  á volonté!
(curryworst, cervela, kaaskroket, vleeskroket)***

Formule 2 (duur 2u)**       €8,50 p/p
Frieten met saus en snacks á volonté!
(curryworst, cervela, kaaskroket, vleeskroket, bamischijf, mexicano, boulet, kippeknots)***

Formule 3  (duur 3u)**      €12,50 p/p
Frieten met saus en snacks á volonté!
(curryworst, cervela, kaaskroket, boulet, kippeknots, bamischijf, mexicano, garnaalkroket, vleeskroket)***

Bicky Formule Maak van de vorige formules een volledig festijn!!! Voeg enkele Bicky varianten toe op de menu. Bicky Special, Bicky Chicken, Bicky Wrap, Bicky Chilli en de Veggie Bicky. Te bestellen per twaalf eenheden!!! (Bicky Burger 1,90€, Chicken 2,20€, Chili 2,40€, Wrap 2,50€ Royal 3,00€, Veggie 2,50€, Bicky Beef 3,00€)

Kempische Formule       €19,00 p/p **
Frieten met saus en Kempische stoverij!
Onze stoverij wordt voor 100 procent uit Kempische producten bereid! Heerlijk lekker! Topmenu!

Eventueel uit te breiden met een al even Kempische tomaten groentesoep en als dessert Noorderwijkse pudding of rijstpap! Alle buikjes rond en gezond!!!    €19,50 p/p

Onze frieten worden standaard met volgende D&L sauzen geserveerd: mayonaise, ketshup, tartaar, andalouse, special fritkot, cocktail, mosterd en samouraï! Koude curry, zoete mayonaise, tomataise en americain van Vandemoortele.

Frieten worden klassiek in een puntzak of in een bakje geserveerd, bakjes voor de snacks, vorkjes en servetten worden door ons allemaal voorzien.

Uiteraard kan er worden afgeweken van de standaardformules. Steeds na goede afspraken! U vraagt, wij draaien!

 

NIEUW! NIEUW! NIEUW! NIEUW! NIEUW NIEUW!

Fish & Chips!

De authentieke Engelse insteek! Heerlijke verse vis (250gr) in een authentiek beslag vergezeld van de klassieke Engelse Chips!!

€12 per persoon

 


Prijzen berekend binnen een afstand van 50km (heen en terug). Daarbuiten geldt een extra kilometervergoedingen/uurlonen.

* Bij groepen kleiner dan 50 personen geldt er een toeslag van €50

** Bij groepen kleiner dan 50 personen kan de baktijd ingekort worden, wij zorgen er echter wel steeds voor dat iedereen voldoende heeft gegeten!

*** Formules uit te breiden met huisbereid stoofvlees met trio van Westmalle €4,50 of stoverij van varkenswangetjes a la Peyresourde €5,50

 

Lees zeker onze algemene voorwaarden

 

MOBIEL FRITUUR

MOBIELE FRITUUR

FRITUUR AAN HUIS

FOODTRUCK 

BICKY BURGER

DE LEKKERSTE FRIETEN

FRITUUR WELKOM